19 de maig 2015

Cloenda de la cinquena edició de l’Espai de creixement personal per a dones

Aquest dimarts, la regidora de Drets Civils, Cooperació i Igualtat, M. Rosa Ball, ha assistit a la sessió de cloenda de la cinquena edició de l’Espai de creixement personal per a dones, que ha tingut lloc  al Casal de la Dona.

El curs, que ha comptat amb la participació d’una vintena de dones, s’ha realitzat entre els mesos de març i maig, conduït per la psicòloga del Centre Municipal d’Informació i Atenció a les Dones – CIAD - de l’Ajuntament de Lleida CIAD, Maria Mesalles. S’ha desenvolupat en deu sessions setmanals, mitjançant un treball dinàmic i participatiu en què les mateixes dones han aportat els seus recursos personals, amb el suport teòric per part de la professional que ha dinamitzat el grup per facilitar un aprenentatge multidireccional.
L’Espai de Creixement personal per a dones és un projecte promogut des del CIAD, amb l’objectiu de donar eines a les dones per al creixement personal, l’apoderament, l’autoestima, la gestió de les emocions i les habilitats socials, des d’una perspectiva de gènere i amb un treball integral tenint en compte totes les dimensions de la persona: social, intel·lectual, emocional, física i espiritual. Està previst que d’octubre a desembre se’n posi en marxa una nova edició.

Sol.licitud d'ús de la Sala Polivalent

El Casal de la Dona disposa d'una sala polivalent amb capacitat per a 45 persones. La sala polivalent està destinada a l'ús públic, amb la finalitat de prestar serveis a les entitats de dones per impulsar la realització d'activitats que tinguin per objecte el desenvolupament social, cultural, esportiu, de lleure i promoure l'associacionisme i la participació ciutadana en general.

Utilització de la sala polivalent del casal de la dona