8 d’abr. 2014

L’Espai Salut del programa Activa’t al Casal a Grenyana

El taller itinerant Espai Salut del programa Activa’t al Casal!, s’ha traslladat aquest dilluns al local social “L’Escola” de Grenyana, a petició del Grup de Dones Rurals de l’AV Partida de Grenyana i Limítrofs. La regidora de Drets Civils, Cooperació i Igualtat, M. Rosa Ball, ha saludat les dones de la partida i ha agraït a la presidenta de l’entitat, Dolors Comes, l’interès a acollir una de les xerrades de l’Espai Salut.
 En aquesta ocasió, i amb motiu de la commemoració anual del Dia de la Salut (7 d’abril), la xerrada ha portat per títol “Et cuides? La dieta i l’activitat física com a fonts de salut”, i ha estat impartida per Manel López, nutricionista i vicepresident de l’Associació Nutrisalut.

Sol.licitud d'ús de la Sala Polivalent

El Casal de la Dona disposa d'una sala polivalent amb capacitat per a 45 persones. La sala polivalent està destinada a l'ús públic, amb la finalitat de prestar serveis a les entitats de dones per impulsar la realització d'activitats que tinguin per objecte el desenvolupament social, cultural, esportiu, de lleure i promoure l'associacionisme i la participació ciutadana en general.

Utilització de la sala polivalent del casal de la dona