8 d’abr. 2014

Cloenda de l'Espai de creixement personal per a dones


Una vintena de dones han participat en la darrera sessió de l’Espai de creixement personal. La regidora de Drets Civils, Cooperació i Igualtat, M. Rosa Ball, ha assistit aquest dilluns a la cloenda del curs, que s’ha fet al Casal de la Dona.
L’Espai de Creixement personal és un projecte promogut des del Centre Municipal d’Informació i Atenció a les Dones (CIAD) de l’Ajuntament de Lleida, amb l’objectiu de donar eines a les dones per al creixement personal, l’apoderament, l’autoestima, la gestió de les emocions i les habilitats socials, des d’una perspectiva de gènere i amb un treball integral tenint en compte totes les dimensions de la persona: social, intel•lectual, emocional, física i espiritual.
El curs, que s’ha organitzat per segon cop, va començar a principis de febrer, ha constat de deu sessions setmanals i l’ha conduït Maria Mesalles, psicòloga del CIAD. S’ha desenvolupat mitjançant un treball dinàmic i participatiu en què les mateixes dones han aportat els seus recursos personals, amb el suport teòric per part de la professional que ha dinamitzat el grup per facilitar un aprenentatge multidireccional.

Sol.licitud d'ús de la Sala Polivalent

El Casal de la Dona disposa d'una sala polivalent amb capacitat per a 45 persones. La sala polivalent està destinada a l'ús públic, amb la finalitat de prestar serveis a les entitats de dones per impulsar la realització d'activitats que tinguin per objecte el desenvolupament social, cultural, esportiu, de lleure i promoure l'associacionisme i la participació ciutadana en general.

Utilització de la sala polivalent del casal de la dona