10 d’abr. 2014

Microcrèdits per a dones emprenedores - convocatòria 2014

Amb data 10 d'abril, la Regidoria de Drets Civils, Cooperació i Igualtat de l'Ajuntament de Lleida ha publicat al BOP les bases de la convocatòria de 2014 per a la concessió de microcrèdits per afavorir l'autoocupació femenina i la creació d'empreses promogudes per dones. 
El termini per presentar les sol·licituds i la documentació estarà obert des de l'11 d'abril fins al 31 d'octubre de 2014. 
Les interessades podeu sol·licitar més informació sobre les bases de la convocatòria i els tràmits de la sol·licitud de manera presencial al Casal de la Dona (plaça Fanalets de St. Jaume, s/n), per telèfon al 973 700 461 o per correu electrònic a politiquesigualtat@paeria.cat 
Podeu accedir al tràmit online clicant l'enllaç següent: 

Sol.licitud d'ús de la Sala Polivalent

El Casal de la Dona disposa d'una sala polivalent amb capacitat per a 45 persones. La sala polivalent està destinada a l'ús públic, amb la finalitat de prestar serveis a les entitats de dones per impulsar la realització d'activitats que tinguin per objecte el desenvolupament social, cultural, esportiu, de lleure i promoure l'associacionisme i la participació ciutadana en general.

Utilització de la sala polivalent del casal de la dona