17 d’oct. 2013

El taller Alimentació saludable dedicat a les dones de l’Horta de Lleida

Amb motiu de la commemoració el dia 15, del Dia Internacional de les Dones Rurals, i coincidint amb el Dia Mundial de l’Alimentació – dia 16 -, la regidora de Drets Civils, Cooperació i Igualtat, M. Rosa Ball, ha presentat aquest dimecres la primera sessió del taller mensual Alimentació saludable, dedicat a les dones de l’Horta de Lleida, dins el programa Activa’t al Casal.
El taller Alimentació saludable, al qual hi han assistit una cinquantena de dones, ha comptat amb la intervenció d’Astrid Ballesta, Dra. Enginyera Agrònoma i professora a l’Escola Tècnica Superior d’Enginyeria Agrària de la UdL, que ha parlat del seu estudi sobre sistemes de producció sostenibles com la producció ecològica i de la revalorització de les varietats d’hortalisses locals pròpies de l'Horta de Lleida.


També hi han participat dones de les partides de Copa d’Or i Sot de Fontanet, Grenyana i Llívia, que han compartit amb les assistents les experiències de la vida a l’Horta i algunes receptes culinàries tradicionals que s’han anat passant d’àvies a mares i a filles, receptes que l’any 2003 es van recollir en el llibre La cuina de l’Horta. La cuina de casa de Pagès Editors, que es va editar amb el suport de l’Ajuntament de Lleida.


Sol.licitud d'ús de la Sala Polivalent

El Casal de la Dona disposa d'una sala polivalent amb capacitat per a 45 persones. La sala polivalent està destinada a l'ús públic, amb la finalitat de prestar serveis a les entitats de dones per impulsar la realització d'activitats que tinguin per objecte el desenvolupament social, cultural, esportiu, de lleure i promoure l'associacionisme i la participació ciutadana en general.

Utilització de la sala polivalent del casal de la dona