31 de maig 2011

CLOENDA DEL PROGRAMA ACTIVA'T AL CASAL

Unes 150 dones van participar ahir en la festa de cloenda del programa Activa’t al Casal 2010/2011, que va tenir lloc al Cafè del Teatre de l’Escorxador. Durant l’acte, organitzat per la Regidoria de Polítiques d’Igualtat-Casal de la Dona amb la col·laboració del Cafè del Teatre, es va projectar un recull de fotografies de la participació de les dones en els diferents tallers, xerrades i sortides que el Casal de la Dona ha realitzat al llarg del tot el curs. Aquesta edició del Casal de la Dona ha comptat amb la participació de prop de 40 professionals en diferents àmbits, que han compartit els seus coneixements i habilitats amb l’objectiu que totes les activitats del programa esdevinguin espais de promoció de la salut i el creixement personal, difusió dels drets i formació per al lideratge i apoderament de les dones.
Les assistents a la festa també van gaudir del concert de fados ofert per la lleidatana Carol Blàvia, cantant del grup EnFado que, acompanyada del guitarrista Miquel Orihuela, va interpretar fados tradicionals incorporats en la seva trajectòria musical i també, en primícia, tres temes que formen part del seu nou treball.
Com a cloenda, la regidora Neus Brocal va desitjar bon estiu a totes les assistents i els va agrair la seva participació i la seva contribució a fer del Casal de la Dona, l’espai municipal de referència per a totes les dones del municipi de Lleida.
El programa Activa’t al Casal tornarà a començar, en una nova edició, la primera setmana d’octubre. Totes les interessades a consultar el programa d’activitats poden fer-ho a partir del setembre través del web www.paeria.cat/politiquesigualtat i del blog http://casaldeladona-lleida.blogspot.com.


Sol.licitud d'ús de la Sala Polivalent

El Casal de la Dona disposa d'una sala polivalent amb capacitat per a 45 persones. La sala polivalent està destinada a l'ús públic, amb la finalitat de prestar serveis a les entitats de dones per impulsar la realització d'activitats que tinguin per objecte el desenvolupament social, cultural, esportiu, de lleure i promoure l'associacionisme i la participació ciutadana en general.

Utilització de la sala polivalent del casal de la dona