17 de juny 2011

APLEC DE LES DONES 2011

El passat 7 de juny es va celebrar la dissetena edició de l'Aplec de les Dones, que va comptar amb la participació de 400 dones provinents de diferents entitats i associacions de dones del municipi de Lleida. L'Aplec de les Dones és una jornada que s'organitza anualment amb l'objectiu d'enfortir la relació entre les entitats, intercanviar experiències i compartir interessos comuns en relació amb la defensa dels drets de les dones, l'apoderament i el lideratge femení.


Aquest any, com ja s'ha fet en les darreres edicions, l'aplec ha girat entorn de la salut de les dones i la relació amb la sostenibilitat de la vida. Les dones inscrites han participat en els diferents tallers programats dins els circuits Salut i Esport, Salut i Medi Ambient, Salut i Alimentació, Salut i Expressió Corporal. Deprés han compartit el dinar de germanor i una estona de sobretaula amb animació i ball.

Sol.licitud d'ús de la Sala Polivalent

El Casal de la Dona disposa d'una sala polivalent amb capacitat per a 45 persones. La sala polivalent està destinada a l'ús públic, amb la finalitat de prestar serveis a les entitats de dones per impulsar la realització d'activitats que tinguin per objecte el desenvolupament social, cultural, esportiu, de lleure i promoure l'associacionisme i la participació ciutadana en general.

Utilització de la sala polivalent del casal de la dona