16 de maig 2023

ARTS AL CASAL -- RECITAL DE LAIA NOGUERA

El Casal de la Dona ha acollit aquest dilluns la segona sessió de les ARTS AL CASAL, activitat del programa ACTIVA'T AL CASAL que consisteix a oferir tastets d'expressions artístiques i culturals per donar visibilitat a dones creadores de les arts plàstiques, escèniques, musicals, literàries...

 En aquesta ocasió, la protagonista ha estat l’escriptora, traductora i poeta catalana Laia Noguera i Clofent, www.laianoguera.com, que ha recitat i comentat una selecció de poemes, escollits per a l’ocasió d’entre la seva extensa obra. Noguera ha publicat setze llibres de poesia i teatre i li han atorgat premis literaris de prestigi, com el Benet Ribas, el Miquel de Palol i l'Ausiàs March. La seva poesia ha estat inclosa en diverses antologies i ha estat traduïda a llengües com ara el portuguès, el francès, l'italià, el grec i l'anglès.

Hi han assistit una trentena de dones, que han participat activament i han interactuat amb l’autora per conèixer la seva vessant més íntima i personal¡, així com les seves fonts d’inspiració.

 La propera sessió d’Arts al Casal tindrà lloc el proper dia 29 de maig i consistirà en un concert de la cantautora i poeta lleidatana Meritxell Gené.

 Les dones interessades a assistir-hi o participar en altres activitats, poden demanar més informació al Casal de la Dona (Plaça Fanalets de St. Jaume, s/n – Telèfon 973 700 461).

 

Sol.licitud d'ús de la Sala Polivalent

El Casal de la Dona disposa d'una sala polivalent amb capacitat per a 45 persones. La sala polivalent està destinada a l'ús públic, amb la finalitat de prestar serveis a les entitats de dones per impulsar la realització d'activitats que tinguin per objecte el desenvolupament social, cultural, esportiu, de lleure i promoure l'associacionisme i la participació ciutadana en general.

Utilització de la sala polivalent del casal de la dona