25 d’abr. 2023

Concert d'ARES GRATAL al Casal de la Dona

El Casal de la Dona ha acollit aquest dilluns una nova sessió de les

ARTS AL CASAL, activitat del programa ACTIVA'T AL CASAL que consisteix a oferir tastets d'expressions artístiques i culturals per donar visibilitat a dones creadores de les arts plàstiques, escèniques, musicals, literàries...

En aquesta ocasió, la protagonista ha estat la compositora i cantant lleidatana Ares Gratal, www.aresgratal.com, que ha ofert un concert intimista, en què han tingut rellevància tant les cançons compostes a partir de poemes de Màrius Torres o fins i tot del seu propi avi, com altres de creació pròpia incloses en el seu disc Impronunciable.  Ares Gratal canta en diversos idiomes i acompanya les seves peces amb el saxo o l’acordió, segons l’estil de cada peça.

Hi han assistit una quarantena de dones, que han participat activament del concert i han pogut establir un diàleg amb la cantant, preguntant sobre l’origen de la seva dedicació i passió per la música i, al mateix temps, reflexionant sobre el contingut de les seves lletres.

La propera sessió d’Arts al Casal tindrà lloc el proper dia 15 de maig i consistirà en un recital de poesia de l’escriptora, traductora i poeta Laia Noguera i Conflent. www.laianoguera.com

Les dones interessades a assistir-hi o participar en altres activitats, poden demanar més informació al Casal de la Dona (Plaça Fanalets de St. Jaume, s/n – Telèfon 973 700 461).

 

Sol.licitud d'ús de la Sala Polivalent

El Casal de la Dona disposa d'una sala polivalent amb capacitat per a 45 persones. La sala polivalent està destinada a l'ús públic, amb la finalitat de prestar serveis a les entitats de dones per impulsar la realització d'activitats que tinguin per objecte el desenvolupament social, cultural, esportiu, de lleure i promoure l'associacionisme i la participació ciutadana en general.

Utilització de la sala polivalent del casal de la dona