23 de set. 2022

23 setembre Dia Internacional contra l'explotació sexual i el tràfic de dones, nens i nenes

El Dia Internacional contra l'Explotació Sexual i el Tràfic de dones, nens i nenes 
es commemora el 23 de setembre. Va ser instaurat per la Conferència Mundial de la Coalició Contra el Tràfic de Persones en coordinació amb la Conferència de Dones que va tenir lloc a Daca, Bangla Desh, el gener de 1999, organitzat per la Coalició Internacional contra el Tràfic de Dones. 

Va ser un 23 de setembre, l'any 1913, quan es va promulgar la primera norma legal al món contra la prostitució infantil: el país pioner va ser Argentina amb la denominada "Llei Palacios"

El tràfic d'éssers humans consisteix en la compravenda i l'explotació d'infants i persones adultes, especialment nenes i dones, vulnerables i en situacions de risc com la pobresa, la discriminació, la desigualtat de gènere, la violència contra les dones, la manca d'accés a l'educació, els conflictes bèl·lics i ètnics i els desastres naturals.

Sol.licitud d'ús de la Sala Polivalent

El Casal de la Dona disposa d'una sala polivalent amb capacitat per a 45 persones. La sala polivalent està destinada a l'ús públic, amb la finalitat de prestar serveis a les entitats de dones per impulsar la realització d'activitats que tinguin per objecte el desenvolupament social, cultural, esportiu, de lleure i promoure l'associacionisme i la participació ciutadana en general.

Utilització de la sala polivalent del casal de la dona