7 d’abr. 2021

Inauguració de l'exposició 07/04/21


 El Casal de la Dona us convida a descobrir l’exposició FEMINISTA HAVIES DE SER i a participar en les activitats paral·leles programades que es duran a terme al Mercat del Pla.

 

  • Si us voleu inscriure a la visita guiada organitzada pel Casal de la Dona per al dijous 15 d’abril, heu d’enviar un mail a feminismes@paeria.cat, indicant nom, cognoms, número de telèfon i quin horari us interessa, a les 11 h (grup 1) o a les 12 h (grup 2).  També ens podeu trucar per telèfon al 973 700 461. Aforament limitat.

 

  • Si voleu organitzar una visita guiada en grup per al vostre col·lectiu o entitat, podeu fer la reserva de dia i hora a través del correu nomonlleida@gmail.com  o del telèfon 684 39 39 35.

 

 

Per a més informació podeu telefonar al Casal de la Dona (Tel. 973 700 461).

 Esperem que tant l’exposició com la resta d’activitats siguin del vostre interès.

Sol.licitud d'ús de la Sala Polivalent

El Casal de la Dona disposa d'una sala polivalent amb capacitat per a 45 persones. La sala polivalent està destinada a l'ús públic, amb la finalitat de prestar serveis a les entitats de dones per impulsar la realització d'activitats que tinguin per objecte el desenvolupament social, cultural, esportiu, de lleure i promoure l'associacionisme i la participació ciutadana en general.

Utilització de la sala polivalent del casal de la dona