18 de set. 2020

ACTIVA'T AL CASAL 2020/2021

 

El Casal de la Dona programa 11 tallers que promouen el benestar físic i emocional, la salut, gaudir de l’art i de la cultura.

 Caldrà fer inscripció prèvia i es faran grups més reduïts per adaptar-se als requeriments de la Covid-19

La tinent d’alcalde i regidora d’Educació, Cooperació, Drets Civils i Feminismes, Sandra Castro, ha presentat aquest migdia les activitats de la programació “Activa’t al Casal” per al curs 2020-21, que continuen amb la voluntat d’oferir un espai per promoure la salut i el benestar, impulsar la fortalesa i el creixement personal, defensar dels drets de les dones, prevenció de la violència masclista i afavorir l'empoderament, el lideratge i les aportacions del teixit associatiu femení.

En la 16a edició del programa s’ofereixen 11 tallers i activitats, que es realitzaran al Centre Cívic de l'Ereta i Casal de la Dona. Totes les activitats són gratuïtes.

De l’oferta d’aquest curs destaca, com a novetat l el taller “Eines del Benestar”, que substitueix el de Teràpia del riure, que no es pot realitzar per la Covid-19. Amb l’activitat “Eines del Benestar” s’oferiran eines i teràpies per millorar el benestar personal, físic i emocional de les dones que hi participin. Aquest any s’amplia el taller d’Autodefensa femenina, amb grups més reduïts. 

També té continuïtat el cicle ‘Anònimes’, que dona protagonisme a dones de diferents àmbits de la ciutat que han estat una baula important en la societat lleidatana pel seu lideratge i trajectòria, en diversos àmbits. 

De nou, el Casal de la Dona ofereix l’Espai de Creixement Personal, obert a totes les dones que vulguin treballar aspectes personals com l’autoestima, la gestió emocional, les habilitats socials i les relacions saludables. Tindrà lloc els dijous de 16.30 a 18 hores durant els mesos d’octubre, novembre i desembre al Casal de la Dona.

ACTIVA'T AL CASAL 2020/2021   L’oferta d’aquest curs inclou els següents
 tallers i activitats: 'A tot ritme', 'Cos actiu', 'Garrotín', 'Eines de Benestar', 'Autodefensa feminista', 'Alimentació Saludable', 'Cuida't, 'La Ciutat amb la mirada de les dones', 'Espai salut' i 'Arts al casal'.

La inscripció a les activitats de l’Activa’t al Casal es pot realitzar 
per telèfon (973 700 461) o al correu electrònic feminismes@paeria.cat.

Sol.licitud d'ús de la Sala Polivalent

El Casal de la Dona disposa d'una sala polivalent amb capacitat per a 45 persones. La sala polivalent està destinada a l'ús públic, amb la finalitat de prestar serveis a les entitats de dones per impulsar la realització d'activitats que tinguin per objecte el desenvolupament social, cultural, esportiu, de lleure i promoure l'associacionisme i la participació ciutadana en general.

Utilització de la sala polivalent del casal de la dona