14 de maig 2019

ARTS AL CASAL

El Casal de la Dona ha acollit aquest dilluns una nova sessió de les ARTS AL CASAL, activitat del programa ACTIVA'T AL CASAL que consisteix a oferir tastets d'expressions artístiques i culturals per donar visibilitat a dones creadores de les arts plàstiques, escèniques, musicals, literàries...
En aquesta ocasió, les protagonistes han estat Mònica Fatsini (saxo) i Marina Carvajal (veu i piano). Totes dues, alumnes de Psicologia de la UdL, han ofert un concert amb versions musicals de gèneres diferents, combinat amb el recital de poemes de creació pròpia. 
La quarantena de dones assistents al concert han participat activament del concert i han corejat cançons tan conegudes com (Simply) The best de Tina Turner, Boig per tu de Sau o 80 razones de Rozalen. 




Sol.licitud d'ús de la Sala Polivalent

El Casal de la Dona disposa d'una sala polivalent amb capacitat per a 45 persones. La sala polivalent està destinada a l'ús públic, amb la finalitat de prestar serveis a les entitats de dones per impulsar la realització d'activitats que tinguin per objecte el desenvolupament social, cultural, esportiu, de lleure i promoure l'associacionisme i la participació ciutadana en general.

Utilització de la sala polivalent del casal de la dona