1 d’oct. 2018

CAMPANYA "MÉS BON TRACTE" I PUNT LILA

“Més bon tracte”


La campanya s’inicia aquest mes de setembre amb les Festes de la Tardor, però tindrà continuïtat amb altres accions. El missatge s’ha plantejat en positiu i, deliberadament, s’ha fugit de missatges negatius, optant per un missatge amb l’opció contrària.


Lleida se suma així a les veus d’altres punts del territori català i espanyol i ha unit esforços per eliminar qualsevol tipus de comportament i agressions sexistes per motiu de gènere, sexe, aparença o orientació sexual.

S’ha de recordar el treball que es fa en el marc del projecte Nits Q Lleida i que la Paeria té en marxa el III Pla Municipal de Polítiques d’Igualtat de Gènere a Lleida (2017-2021) que té com a eix principal la disminució de l’impacte de les manifestacions de violència masclista i continuar amb la prevenció, la detecció, l’atenció i l’eradicació d’aquestes conductes. El document contribueix a la conscienciació sobre la responsabilitat col·lectiva de la ciutadania i, entre altres, es concreta amb accions la campanya de gènere, el Punt Lila i les polseres, etc.





Sol.licitud d'ús de la Sala Polivalent

El Casal de la Dona disposa d'una sala polivalent amb capacitat per a 45 persones. La sala polivalent està destinada a l'ús públic, amb la finalitat de prestar serveis a les entitats de dones per impulsar la realització d'activitats que tinguin per objecte el desenvolupament social, cultural, esportiu, de lleure i promoure l'associacionisme i la participació ciutadana en general.

Utilització de la sala polivalent del casal de la dona