31 d’oct. 2018

 ANÒNIMES reconeix Ramona Salla

El programa Anònimes de l'Activa't al Casal de la Regidoria de Polítiques d'Igualtat de l'Ajuntament de Lleida ha celebrat un homenatge a Ramona Salla, una de les dones que han contribuït a fer ciutat des de la seva tasca cívica als barris, en aquest cas a Pardinyes.

Durant l'acte s'ha fet un repàs per la trajectòria vital de Salla, de 78 anys, tant en el camp laboral, com en el familiar i el voluntariat a Pardinyes, ja que porta 50 anys treballant pel barri en tot tipus d'iniciatives cíviques i socials. Des de l'any 68, ha estat vinculada a la creació de l'AMPA de l'escola del barri, de l'Associació de Veïns, de la Coral Llums de Veu i la Tuna, ha impulsat activitats com l'Homenatge a la Vellesa, el Dia del Soci, la Xocolatada popular i la Processó de la Somereta, ha format part de la junta de la Llar de Jubilats i ha col·laborat amb entitats com l'Associació contra el càncer, l'Associació de Diabètics i l'Associació de la Festa de Moros i Cristians.

Salla ha mostrat el seu orgull "per haver treballat pel barri" i pel fet que quan passa pel carrer molta gent la reconeix i s'interessa per ella. A més, ha fet una crida al jovent del barri perquè s'impliquin a treballar pels altres.



Sol.licitud d'ús de la Sala Polivalent

El Casal de la Dona disposa d'una sala polivalent amb capacitat per a 45 persones. La sala polivalent està destinada a l'ús públic, amb la finalitat de prestar serveis a les entitats de dones per impulsar la realització d'activitats que tinguin per objecte el desenvolupament social, cultural, esportiu, de lleure i promoure l'associacionisme i la participació ciutadana en general.

Utilització de la sala polivalent del casal de la dona