3 de set. 2018

ANY M. AURÈLIA CAPMANY

L'Ajuntament de Lleida, des del Casal de la Dona - Regidoria de Polítiques d'Igualtat se suma als actes de commemoració del centenari del naixement de M. Aurèlia Capmany que, al llarg de tot l'any 2018, s'estan duent a terme a tot Catalunya. 


Maria Aurèlia Capmany i Farnés (Barcelona, 1918-1991), escriptora, pedagoga i política. Col·laboradora habitual a la premsa, a la ràdio i a la televisió, va destacar, també, pel seu activisme cultural i polític, per la seva lluita incansable a favor de la llibertat i la igualtat de la dona, àmbit en què va esdevenir pionera a Catalunya i referent per a les generacions posteriors. Va ser presidenta del PEN (1979-1983), regidora de Cultura i Publicacions de l’Ajuntament de Barcelona (1983-1991) i membre de la Diputació de Barcelona (1983-1991).


Us convidem a assistir a l'acte d'homenatge que hem organitzat amb motiu d'aquesta commemoració, que tindrà lloc el proper 4 d'octubre a les 19 h al Cafè del Teatre (C/ Roca Labrador, 2 -- 25003 Lleida) 


Interpreten Carme Sansa amb Jaume Mallofré a l’acordió.
Un espectacle que combina textos i cançons amb l'acompanyament de l'acordió. L'espectacle té un referent previ, els espectacles de cabaret literari a la mítica Cova del Drac on Carme Sansa participava sota la direcció d'Anton Codina.


Sol.licitud d'ús de la Sala Polivalent

El Casal de la Dona disposa d'una sala polivalent amb capacitat per a 45 persones. La sala polivalent està destinada a l'ús públic, amb la finalitat de prestar serveis a les entitats de dones per impulsar la realització d'activitats que tinguin per objecte el desenvolupament social, cultural, esportiu, de lleure i promoure l'associacionisme i la participació ciutadana en general.

Utilització de la sala polivalent del casal de la dona