7 de febr. 2018

XI Premi Mila de Periodisme per a la Igualtat de Gènere

La regidora de Polítiques d’Igualtat, Sara Mestres, i el president del Col·legi de Periodistes, Rafa Gimena, s’han reunit aquest dimecres al Casal de la Dona, per a l’obertura dels treballs que opten a l’XIè Premi Mila de Periodisme per a la Igualtat de Gènere a Lleida. En aquesta onzena edició opten al guardó 11 treballs: 6 en la categoria de premsa escrita, 1 en la de fotoperiodisme, 1 en la de mitjans digitals i 3 en la d’audiovisual.

Durant l’acte d’obertura també s’ha constituït el Jurat, que es reunirà la darrera setmana de febrer. Estarà presidit per la regidora Mestres i format pel president del Col·legi de Periodistes de Catalunya, un/a periodista lleidatana designada pel mateix Col·legi, una representant del Consell Municipal de les Dones, un/a periodista guardonat/da en alguna de les edicions anteriors del premi i la tècnica de Polítiques d’Igualtat de l’Ajuntament de Lleida. El nom de les persones que integraran aquest jurat es publicarà properament al web de la Regidoria de Polítiques d’Igualtat www.paeria.es/politiquesigualtat.

Més informació:

Sol.licitud d'ús de la Sala Polivalent

El Casal de la Dona disposa d'una sala polivalent amb capacitat per a 45 persones. La sala polivalent està destinada a l'ús públic, amb la finalitat de prestar serveis a les entitats de dones per impulsar la realització d'activitats que tinguin per objecte el desenvolupament social, cultural, esportiu, de lleure i promoure l'associacionisme i la participació ciutadana en general.

Utilització de la sala polivalent del casal de la dona