9 de juny 2017

APLEC DE LES DONES 2017

Aquest dijous 8 de juny, les entitats, associacions i vocalies de dones celebren al Pavelló 4 de la Fira de Lleida- Camps Elisis l’Aplec de les Dones, organitzat des del Casal de la Dona i Centre Municipal d’Informació i Atenció a les Dones de la Regidoria de Polítiques d’Igualtat de l’Ajuntament de Lleida.

L’Aplec de les Dones, que es realitza des de l’any 1994, és l’esdeveniment anual que, a més a més d’enfortir el teixit associatiu femení i la xarxa de col·laboracions entre les entitats de dones del municipi, té una clara voluntat de reforçar aquest lideratge femení i, alhora, promoure accions per a la millora de la salut i el benestar de les dones, ja que s’emmarca en la commemoració anual del 28 de maig, Dia Mundial d’acció per a la salut de les dones. Aquest any hi participen unes 225 dones provinents de 22 entitats de dones del  municipi de Lleida.

Al llarg de la jornada, l’Espai Dones i Salut, oferirà àmplia informació sobre els recursos i serveis de les entitats de salut que hi ha al municipi de Lleida. Durant el matí les assistents participaran en una sèrie de tallers dissenyats per talleristes expertes, a partir de dinàmiques grupals amb l’objectiu de promoure l’adquisició d’hàbits saludables i estratègies per a la millora de la salut física i emocional de les dones:

v  Tai-txí
v  Automassatge
v  Passejada – descoberta Camps Elisis
v  Autoestima
v  Garrotín
v  Teràpia del riure


Després d’aquests tallers es farà el dinar de germanor i la tarda de ball. L’Aplec de les Dones compta també amb el suport de l’Institut Català de les Dones.

Sol.licitud d'ús de la Sala Polivalent

El Casal de la Dona disposa d'una sala polivalent amb capacitat per a 45 persones. La sala polivalent està destinada a l'ús públic, amb la finalitat de prestar serveis a les entitats de dones per impulsar la realització d'activitats que tinguin per objecte el desenvolupament social, cultural, esportiu, de lleure i promoure l'associacionisme i la participació ciutadana en general.

Utilització de la sala polivalent del casal de la dona