25 de nov. 2016

25 de novembre: Il·luminació de la façana de la Paeria amb color lila

La façana de la Paeria s’ha il·luminat de violeta, aquest divendres, per commemorar el Dia Internacional per a l'Eradicació de la Violència contra les Dones. Aquest símbol clourà una jornada que començarà a la plaça dels Fanalets de Sant Jaume, seu del Casal Municipal de la Dona a les 10.00 del matí, on se celebrarà l’acte unitari amb què les institucions, entitats i associacions de Lleida mostraran el rebuig a la violència masclista i refermen la voluntat de treballar fins eradicar-la.
La tasca a les dones que pateixen algun tipus de violència es realitza, des de l’Ajuntament de Lleida, de manera transversal i s’hi treballa des de Benestar Social, des del Centre Municipal d'Informació i Atenció a les Dones (CIAD) i amb la intervenció de la Guardia Urbana. L’Ajuntament de Lleida coordina, des de l’any 2008, la Comissió d’Avaluació i Seguiment (CAiS) del Protocol d’atenció a les dones en situació de violència masclista al municipi de Lleida.

Sol.licitud d'ús de la Sala Polivalent

El Casal de la Dona disposa d'una sala polivalent amb capacitat per a 45 persones. La sala polivalent està destinada a l'ús públic, amb la finalitat de prestar serveis a les entitats de dones per impulsar la realització d'activitats que tinguin per objecte el desenvolupament social, cultural, esportiu, de lleure i promoure l'associacionisme i la participació ciutadana en general.

Utilització de la sala polivalent del casal de la dona