27 d’oct. 2016

La ciutat amb la mirada de les dones: visita a l'ARBORÈTUM

Una trentena de dones han assistit aquest dimecres a la visita guiada a l’Arborètum,programada dins l’espai La ciutat amb la mirada de les dones, del programa Activa’t al Casal.

La visita ha consistit en un recorregut guiat per aquest jardí botànic de la ciutat de Lleida, que porta el nom de l’il·lustre científic lleidatà Dr. Pius Font i Quer (1888-1964), en reconeixement a la seva important tasca investigadora i divulgativa al servei de la botànica.

L’Arborètum ocupa gairebé 7 hectàrees de terreny i s’estructura en una col·lecció de mig miler de  plantes vives, especialment arbres, ordenades en funció del bioma de la Terra en què viuen: boscos boreals, boscos caducifolis, boscos esclerofil·les i selves temperades. És un espai dedicat a difondre el coneixement sobre el món vegetal i també a sensibilitzar la ciutadania sobre el valor de la biodiversitat i la necessitat de preservar l’entorn natural. 

Sol.licitud d'ús de la Sala Polivalent

El Casal de la Dona disposa d'una sala polivalent amb capacitat per a 45 persones. La sala polivalent està destinada a l'ús públic, amb la finalitat de prestar serveis a les entitats de dones per impulsar la realització d'activitats que tinguin per objecte el desenvolupament social, cultural, esportiu, de lleure i promoure l'associacionisme i la participació ciutadana en general.

Utilització de la sala polivalent del casal de la dona