18 d’oct. 2016

Inici del taller Garrotín dins el programa Activa’t al Casal 2016/2017

Una trentena de dones han participat en la primera sessió del taller Garrotín del programa Activa’t al Casal, que ha tingut lloc aquest dilluns al Centre Cívic del Centre Històric, i  a la qual ha assistit la regidora de Polítiques d’Igualtat, Sara Mestres.

El taller Garrotín tindrà una periodicitat mensual d’octubre a març i té com a objectiu promoure la trobada de dones interessades en la recuperació, l’aprenentatge i la promoció del garrotín i la rumba catalana. Durant les diferents sessions programades, les participants també aniran aprenent els diferents i variats passos de ball i coreografies pròpies d’aquest estil, fet que al mateix temps contribueix a augmentar l’energia i a millorar la vitalitat i l’estat d’ànim. La responsable d’impartir aquest taller és Dolors Pubill, filla d’Enric Pubill “Lo Parrano”.


La regidora, en la presentació, ha agraït a Dolors Pubill la seva implicació en la vida cultural lleidatana i en la difusió del llegat del seu pare al món del garrotín i de la música gitana i paia de Ponent. Així mateix, ha destacat que l’enfortiment de les xarxes de dones i la promoció de la seva salut i fortalesa a través de la pràctica de qualsevol activitat física, com ara el ball, és un dels objectius de totes les activitats del programa l’Activa’t al Casal.

Sol.licitud d'ús de la Sala Polivalent

El Casal de la Dona disposa d'una sala polivalent amb capacitat per a 45 persones. La sala polivalent està destinada a l'ús públic, amb la finalitat de prestar serveis a les entitats de dones per impulsar la realització d'activitats que tinguin per objecte el desenvolupament social, cultural, esportiu, de lleure i promoure l'associacionisme i la participació ciutadana en general.

Utilització de la sala polivalent del casal de la dona