23 de set. 2016

Exposició sobre LLUÏSA VIDAL, pintora del Modernisme



Lluïsa Vidal va ser l'única representant femenina del Modernisme català i, per ser-ho,  va haver de trencar alguns esquemes. Tot i que no era habitual en aquella època, es va dedicar professionalment a l'art sense dependre de cap home. També va estudiar a París, una destinació molt comuna entre els modernistes però gens habitual per a una dona. Va formar part dels projectes més importants del moviment feminista de l'època, encapçalats per la periodista Carme Karr o la pedagoga Francesca Bonnemaison.

La seva obra mostra una visió femenina del Modernisme i és un testimoni important de la quotidianitat que envoltava la dona de finals del segle XIX i principis del XX. Però, tot i així, ha estat una artista oblidada per la història de l’art.


L'exposició està oberta des del 22 de setembre de 2016 fins al 15 de gener de 2017. 

Sol.licitud d'ús de la Sala Polivalent

El Casal de la Dona disposa d'una sala polivalent amb capacitat per a 45 persones. La sala polivalent està destinada a l'ús públic, amb la finalitat de prestar serveis a les entitats de dones per impulsar la realització d'activitats que tinguin per objecte el desenvolupament social, cultural, esportiu, de lleure i promoure l'associacionisme i la participació ciutadana en general.

Utilització de la sala polivalent del casal de la dona