27 de maig 2016

Què opinem les dones sobre la nostra salut?

La regidora de Polítiques d’Igualtat, Sara Mestres, ha assistit aquest dijous al darrer dels Tallers Itinerants del programa Activa't al Casal 2015/2016, que ha tingut lloc al local social de l’Associació de Dones del Clot. Es tracta del taller Què opinem les dones?, dedicat en aquesta ocasió a debatre sobre la salut de les dones, atès que el proper dia 28 de maig es commemora el Dia Mundial d'Acció per la Salut de les Dones.
Hi han assistit una cinquantena de dones, entre les quals membres d’entitats com AFALL, FibroLleida, Hera, AECC-Lleida i ALLETA, que han aportat el seu testimoni tant a títol individual com a voluntàries en entitats de salut, sobre els temes de salut que més preocupen les dones al llarg del seu cicle vital. Al llarg de la sessió s’han debatut aspectes com la percepció de les dones sobre el propi estat de salut, l’accés als recursos sanitaris, quins són els punt forts i els punt millorables de sistema d’atenció sanitària, la labor de les entitats dedicades a conscienciar i fer prevenció sobre determinades malalties – i en especial aquelles que afecten més les dones. Així mateix, s’ha fet èmfasi en la importància de mantenir uns hàbits saludables com ara la pràctica regular d’exercici, una alimentació equilibrada, tenir cura de la salut emocional, mantenir la xarxa d’amistats... a fi de millorar la qualitat de vida i el benestar personal.

Sol.licitud d'ús de la Sala Polivalent

El Casal de la Dona disposa d'una sala polivalent amb capacitat per a 45 persones. La sala polivalent està destinada a l'ús públic, amb la finalitat de prestar serveis a les entitats de dones per impulsar la realització d'activitats que tinguin per objecte el desenvolupament social, cultural, esportiu, de lleure i promoure l'associacionisme i la participació ciutadana en general.

Utilització de la sala polivalent del casal de la dona