21 de març 2016

Cloenda de l’Espai de creixement personal per a dones

Dimarts 15 de març al Casal de la Dona, va tenir lloc la cloenda de la VII edició de lEspai de creixement personal per a dones, així com de la primera edició del segon nivell.
L’Espai de creixement personal per a dones, conduït per Maria Mesalles, psicòloga del Centre Municipal d’Informació i Atenció a les Dones de l’Ajuntament de Lleida, s’ha desenvolupat en deu sessions setmanals, mitjançant un treball dinàmic i participatiu en què les mateixes dones han aportat els seus recursos personals, amb el suport teòric per part de la professional que ha dinamitzat el grup per facilitar un aprenentatge multidireccional. Aquest espai és un projecte promogut des del CIAD, amb l’objectiu de donar eines a les dones per al creixement personal, l’apoderament, l’autoestima, la gestió de les emocions i les habilitats socials, des d’una perspectiva de gènere i amb un treball integral tenint en compte totes les dimensions de la persona: social, intel·lectual, emocional, física i espiritual.
En el segon nivell, les vint dones participants han pogut treballar en l’aprofundiment dels temes plantejats en el primer curs, tot creant una dinàmica molt positiva d’enriquiment i aprenentatge.
Està previst que d’octubre a desembre de 2016 es posin en marxa noves edicions de tots dos nivells.  


Sol.licitud d'ús de la Sala Polivalent

El Casal de la Dona disposa d'una sala polivalent amb capacitat per a 45 persones. La sala polivalent està destinada a l'ús públic, amb la finalitat de prestar serveis a les entitats de dones per impulsar la realització d'activitats que tinguin per objecte el desenvolupament social, cultural, esportiu, de lleure i promoure l'associacionisme i la participació ciutadana en general.

Utilització de la sala polivalent del casal de la dona