19 de febr. 2016

Taller Cuida't dedicat a les propietats medicinals de les infusions i les espècies

El Casal de la Dona va acollir ahir la primera de les dues xerrades dedicades a Les propietats medicinals de les infusions i les espècies, programades dins el taller mensual Cuida't.
La xerrada la va impartir la metgessa Esther Álvaro, membre de la Secció de Naturopatia i Homeopatia del Col·legi de Metges de Lleida. La Dra. Álvaro va explicar les propietats medicinals de nombroses plantes, flors i espècies que, des de l'antiguitat, s'han utilitzat tant com a remeis casolans de bellesa i benestar, per a com per a alleugerir els símptomes de diferents afeccions. Igualment, va fer èmfasi en les possibles contraindicacions de cada una de les infusions, depenent de les característiques de salut de la persona, com pot ser tenir una pressió arterial alta, estar embarassada, tenir una obstrucció intestinal o càlculs biliars.
La segona part d'aquesta xerrada està prevista per al dijous 17 de març a les 18h al Casal de la Dona. 





Sol.licitud d'ús de la Sala Polivalent

El Casal de la Dona disposa d'una sala polivalent amb capacitat per a 45 persones. La sala polivalent està destinada a l'ús públic, amb la finalitat de prestar serveis a les entitats de dones per impulsar la realització d'activitats que tinguin per objecte el desenvolupament social, cultural, esportiu, de lleure i promoure l'associacionisme i la participació ciutadana en general.

Utilització de la sala polivalent del casal de la dona