8 de gen. 2015

Xerrada sobre les malalties reumàtiques dins l'Espai Salut

La regidora de Drets Civils, Cooperació i Igualtat, M. Rosa Ball, ha assistit aquest dimecres 7 de gener a la xerrada sobre les malalties reumàtiques que ha tingut lloc al Local Social “L’Escola” de la Partida de Grenyana, en el marc del taller itinerant Espai Salut del programa Activa't al Casal, organitzat pel Casal de la Dona de l'Ajuntament de Lleida.
La xerrada l’ha impartit el Dr. Sergi Ordóñez, reumatòleg de l'HUAV, que ha destacat que existeixen més de dues-centes malalties reumàtiques i que les dones són la part de la població més afectada per aquestes malalties. Així mateix, ha fet èmfasi en la importància de dedicar més recursos a la prevenció d'aquestes malalties. Per la seva banda, els representants de la Lliga Reumatològica Catalana a Lleida, Pep Sala, Antoni Mòdol i Ferran López, han explicat les finalitats d'aquesta entitat i quins serveis ofereixen a les persones associades i a les seves famílies. La regidora els ha agraït la seva col·laboració i implicació amb l’Espai Salut del Casal de la Dona, i també a la presidenta de l’Associació Veïnal de la Partida de Grenyana i Limítrofs, Dolors Comes, l’interès a acollir aquesta sessió de l’Espai Salut.
L’Espai Salut és un taller mensual itinerant inclòs en el programa Activa’t al Casal, dedicat a oferir xerrades informatives sobre la salut i el benestar, la prevenció, la detecció, les tècniques de curació i els recursos sanitaris, que compta amb la col·laboració de les entitats de salut que hi ha al municipi de Lleida.

Sol.licitud d'ús de la Sala Polivalent

El Casal de la Dona disposa d'una sala polivalent amb capacitat per a 45 persones. La sala polivalent està destinada a l'ús públic, amb la finalitat de prestar serveis a les entitats de dones per impulsar la realització d'activitats que tinguin per objecte el desenvolupament social, cultural, esportiu, de lleure i promoure l'associacionisme i la participació ciutadana en general.

Utilització de la sala polivalent del casal de la dona