27 de gen. 2015

El Centre Cívic de Suchs acull una nova xerrada del cicle L’advocada respon...


La regidora de Drets Civils, Cooperació i Igualtat, M. Rosa Ball, i el regidor Joan Gómez, com a regidor de zona, han assistit aquest dilluns a la xerrada mensual del cicle L’advocada respon... del programa Activa’t al Casal, que ha tingut lloc al Centre Cívic de Suchs.
La xerrada ha tractat sobre Les prestacions de la Seguretat Social i les prestacions assistencials i ha anat a càrrec del lletrat Josep M. Hereu, advocat col·legiat amb més de quinze anys d’experiència laboral en despatxos jurídics del sector privat.
L’advocada respon... compta amb la col·laboració i el suport de l’II·lustre Col·legi de l’Advocacia de Lleida, i és una de les activitats incloses dins el programa Activa’t al Casal.  Té per objectiu oferir xerrades informatives a càrrec d’advocades especialitzades sobre els drets de les dones i com defensar-los, i cada mes tracta un tema diferent. Forma part del grup de Tallers Itinerants, per la qual cosa cada sessió es realitza a la seu de l’entitat de dones del municipi que l’hagi sol·licitat prèviament. En aquesta ocasió, el Grup de Dones de Suchs, a través de la seva presidenta, Blanca Diarte, i de la representant en el Consell Municipal de les Dones, Elena Solà, ha estat l’entitat interessada a acollir la xerrada.
El proper mes de febrer L’advocada respon... tractarà sobre Aspectes del dret successori a Catalunya: l’herència, la llegítima... i tindrà lloc el dia 23, al Centre Cívic de Democràcia, a petició de la Vocalia de Dones de l’AV de Noguerola- Segre –Estació.


Sol.licitud d'ús de la Sala Polivalent

El Casal de la Dona disposa d'una sala polivalent amb capacitat per a 45 persones. La sala polivalent està destinada a l'ús públic, amb la finalitat de prestar serveis a les entitats de dones per impulsar la realització d'activitats que tinguin per objecte el desenvolupament social, cultural, esportiu, de lleure i promoure l'associacionisme i la participació ciutadana en general.

Utilització de la sala polivalent del casal de la dona