20 de maig 2014

Homenatge a la poeta Joana Raspall dins les ARTS AL CASAL del programa l’Activa’t al Casal

Una trentena de dones han assistit aquesta tarda a l’espectacle “Els remeis de la Joana”, que ha tingut lloc aquesta tarda al Casal de la Dona, dins el cicle Arts al Casal, del programa Activa’t al Casal.
“Els remeis de la Joana” és un espectacle poètic i musical en homenatge a la poeta, lexicògrafa i bibliotecària catalana Joana Raspall, que va morir el passat mes de desembre, quan feia poc que havia complert els cent anys. El grup artístic, integrat per Laia Carreras (veu), Marcel Casellas i Heura Gaya (instruments), ha creat l’espectacle amb l’objectiu d’atansar al públic el món de la Joana Raspall a través d’algunes de les seves poesies amb un polsim de sal i un bri de música de la terra, i al mateix temps, remeis casolans per a tots els mals, amb versos, cançons i melodies dolces. 



Sol.licitud d'ús de la Sala Polivalent

El Casal de la Dona disposa d'una sala polivalent amb capacitat per a 45 persones. La sala polivalent està destinada a l'ús públic, amb la finalitat de prestar serveis a les entitats de dones per impulsar la realització d'activitats que tinguin per objecte el desenvolupament social, cultural, esportiu, de lleure i promoure l'associacionisme i la participació ciutadana en general.

Utilització de la sala polivalent del casal de la dona