15 de maig 2014

Cloenda de taller Alimentació saludable del programa Activa’t al Casal

La regidora de Drets Civils, Cooperació i  Igualtat, M. Rosa Ball, ha assistit aquest dimecres a la sessió de cloenda del taller Alimentació saludable, que ha tingut lloc al Casal de la Dona i en el qual han participat  una quarantena de dones. 
Aquest taller, que forma part del programa Activa’t al Casal, s’ha realitzat de forma mensual amb la col·laboració de l’Escola d’Hoteleria i Turisme de Lleida, i ha comptat amb l’assistència de prop de 400 dones d’octubre a maig. Alimentació saludable és un taller que consisteix en una xerrada i una demostració culinària amb l’objectiu de promoure unes pautes alimentàries saludables, els productes locals i de proximitat i el consum responsable.

Sol.licitud d'ús de la Sala Polivalent

El Casal de la Dona disposa d'una sala polivalent amb capacitat per a 45 persones. La sala polivalent està destinada a l'ús públic, amb la finalitat de prestar serveis a les entitats de dones per impulsar la realització d'activitats que tinguin per objecte el desenvolupament social, cultural, esportiu, de lleure i promoure l'associacionisme i la participació ciutadana en general.

Utilització de la sala polivalent del casal de la dona