25 de març 2014

La xerrada mensual del cicle L’advocada respon... dedicada als Aspectes successoris del Dret Civil Català

La regidora de Drets Civils, Cooperació i Igualtat, M. Rosa Ball, ha assistit a la xerrada sobre els Aspectes successoris del Dret Civil Català, que ha tingut lloc aquest dilluns dins el cicle L’advocada respon... del programa Activa’t al Casal.  La xerrada, a la qual han assistit una quarantena de dones, ha estat impartida per la lletrada Marta Montserrat, designada per l’Il·lustre Col·legi de l’Advocacia, en el marc de la col·laboració d’aquesta entitat amb el Casal de la Dona de l’Ajuntament de Lleida, per a la realització d’aquest cicle de xerrades. L’advocada ha destacat els beneficis que comporta fer testament, ha explicat les singularitats del Codi Civil Català i ha informat sobre la legislació vigent que regula les successions (les herències, la llegítima, les donacions, l’usdefruit ...), bé siguin testades o intestades. 
L’advocada respon... és una activitat mensual que té per objectiu oferir xerrades informatives a càrrec d’advocades especialitzades sobre els drets de les dones i com defensar-los. Forma part del Tallers Itinerants i, en aquesta ocasió, s’ha desplaçat al Clot de els Granotes a petició de l’Associació de Dones del Clot.


Sol.licitud d'ús de la Sala Polivalent

El Casal de la Dona disposa d'una sala polivalent amb capacitat per a 45 persones. La sala polivalent està destinada a l'ús públic, amb la finalitat de prestar serveis a les entitats de dones per impulsar la realització d'activitats que tinguin per objecte el desenvolupament social, cultural, esportiu, de lleure i promoure l'associacionisme i la participació ciutadana en general.

Utilització de la sala polivalent del casal de la dona