26 de febr. 2014

Visita guiada a l'exposició "Els objectes parlen"

La regidora de Drets Civils, Cooperació i Igualtat, M. Rosa Ball, ha assistit aquest dimecres a la visita guiada a l’exposició Els objectes parlen, instal·lada al CaixaForum Lleida, i juntament amb la directora d’aquesta entitat, Maribel Tost, ha saludat la cinquantena de dones inscrites en l’activitat. La visita, organitzada pel Casal de la Dona, forma part del taller mensual La ciutat amb la mirada de les dones del programa Activa’t al Casal. 
Els objectes parlen és una exposició integrada per obres del Museo Nacional del Prado que pretén acostar-se al que transmeten alguns dels objectes que formaven part de la vida quotidiana dels segles XV al XIX i que apareixen en moltes de les creacions artístiques de figures de primer ordre dins el panorama artístic europeu, com Zurbaran, Velàzquez, Sorolla, Rubens, ... També s’exposen altres objectes que, al llarg dels anys, han perdut la seva utilitat, però han esdevingut peces de col·lecció. Les assistents a la visita han pogut admirar aquestes obres i constatar que a través de l’art es pot obtenir informació ben rica sobre els gustos i els interessos de persones de diferents estrats socials i en diferents èpoques.

Sol.licitud d'ús de la Sala Polivalent

El Casal de la Dona disposa d'una sala polivalent amb capacitat per a 45 persones. La sala polivalent està destinada a l'ús públic, amb la finalitat de prestar serveis a les entitats de dones per impulsar la realització d'activitats que tinguin per objecte el desenvolupament social, cultural, esportiu, de lleure i promoure l'associacionisme i la participació ciutadana en general.

Utilització de la sala polivalent del casal de la dona