28 de gen. 2014

La mediació familiar, social i comunitària, dins el cicle de xerrades L’advocada respon... del programa Activa’t al Casal

M.Teresa Minguella, advocada de l'Il·lustre Col·legi de l'Advocacia de Lleida ha impartit aquest dilluns la xerrada sobre "Mediació familiar, social i comunitària", dins el cicle L’advocada respon..., a la qual va assistir M. Rosa Ball, regidora de Drets Civils, Cooperació i Igualtat. La regidora va destacar la reconeguda trajectòria professional de Minguella i va recordar que també és membre de la Comissió de Salvaguarda de la Carta de la Ciutadania.
Aquesta xerrada, que forma part dels Tallers Itinerants de l’Activa’t al Casal, ha tingut lloc a la seu de la Vocalia de la Dona de l’AV Jaume I, i hi han assistit una trentena de dones, que s’han interessat per aquest servei extrajudicial de mediació en l’àmbit del dret privat, que s’ofereix com a sistema alternatiu per resoldre conflictes.

Sol.licitud d'ús de la Sala Polivalent

El Casal de la Dona disposa d'una sala polivalent amb capacitat per a 45 persones. La sala polivalent està destinada a l'ús públic, amb la finalitat de prestar serveis a les entitats de dones per impulsar la realització d'activitats que tinguin per objecte el desenvolupament social, cultural, esportiu, de lleure i promoure l'associacionisme i la participació ciutadana en general.

Utilització de la sala polivalent del casal de la dona