25 d’oct. 2013

Inici del taller Autoprotecció i Autodefensa per a dones

La regidora de Drets Civils, Cooperació i Igualtat, M. Rosa Ball, acompanyada de la regidora de Seguretat Ciutadana, Sara Mestres, ha assistit aquest tarda a la presentació del primer dels tallers d’Autoprotecció i Autodefensa per a dones, programats dins el cicle de Tallers Itinerants de l’Activa’t al Casal. En aquesta ocasió el taller s'ha realitzat al Centre Cívic de la Bordeta, a petició de les dones de l’entitat veïnal d’aquest barri. 
Hi han participat una vintena de dones.

Autoprotecció i Autodefensa per a dones és un taller conduït per la Guàrdia Urbana, de dues hores de durada, durant les quals els agents proporcionen consells, estratègies i tècniques per a l’autoprotecció, l’autodefensa i la seguretat personal de les dones, tant en l’espai públic com en el privat. 
Està previst realitzar aquesta activitat una vegada al mes en els diferents barris de la ciutat, a petició de les entitats de dones.

Sol.licitud d'ús de la Sala Polivalent

El Casal de la Dona disposa d'una sala polivalent amb capacitat per a 45 persones. La sala polivalent està destinada a l'ús públic, amb la finalitat de prestar serveis a les entitats de dones per impulsar la realització d'activitats que tinguin per objecte el desenvolupament social, cultural, esportiu, de lleure i promoure l'associacionisme i la participació ciutadana en general.

Utilització de la sala polivalent del casal de la dona