5 de set. 2013

Reunió de la regidora M Rosa Ball amb la nova junta directiva de FUNDE

La regidora de Drets Civils, Cooperació i Igualtat de l’Ajuntament de Lleida, M. Rosa Ball, i la directora de l’Àmbit de Serveis a les Persones i Ocupació, Montserrat Gil de Bernabé, s’han reunit aquesta tarda amb tres de les integrants de la nova Junta Directiva de FUNDE, l’Associació de Dones Empresàries, Professionals i Directives. 
Les representants de Funde han exposat a la regidora els seus projectes més immediats, com ara donar impuls al Pla d’expansió comarcal de l’entitat, el Fòrum d’Empresàries (previst per al gener de 2014) i el lliurament dels 8ns Premis Funde (al novembre).
Durant la reunió, s’han tractat diverses formes de col·laboració. La regidora M. Rosa Ball els ha informat de la convocatòria de la línia subvencionadora de la Regidoria de Drets Civils, Cooperació i Igualtat, publicada avui mateix al BOP, i de la possibilitat de presentar-hi projectes  adreçats a la participació, l’apoderament de les dones i la igualtat de gènere, la no discriminació per raó de sexe i/o orientació sexual, d’acord amb les actuacions vinculades al II Pla Municipal de Polítiques d’Igualtat de Gènere a Lleida. Així mateix, els ha plantejat la possibilitat de col·laborar en la implementació d’actuacions d’aquest pla i també de dur a terme d’accions de suport a les dones emprenedores que han rebut un microcrèdit de l’Ajuntament de Lleida.

Sol.licitud d'ús de la Sala Polivalent

El Casal de la Dona disposa d'una sala polivalent amb capacitat per a 45 persones. La sala polivalent està destinada a l'ús públic, amb la finalitat de prestar serveis a les entitats de dones per impulsar la realització d'activitats que tinguin per objecte el desenvolupament social, cultural, esportiu, de lleure i promoure l'associacionisme i la participació ciutadana en general.

Utilització de la sala polivalent del casal de la dona