23 de set. 2013

23 de setembre - Dia Internacional contra l'explotació sexual i el tràfic de dones, nenes i nens

Avui és el Dia Internacional contra l’explotació sexual i el tràfic de dones, nenes i nens. És un fenomen mundial qualificat com l’esclavitud del segle XXI. Segons l’ONU, mou entre 5 i 7 bilions de dòlars anuals i hi ha grans organitzacions de delinqüència transnacional que promouen aquests delictes. Es tracta d’un delicte internacional i una violació dels drets humans consistent en el comerç il·legal de persones amb propòsits d’esclavitud reproductiva, explotació sexual, treballs forçats, retirada d’òrgans o qualsevol altra forma d’esclavitud.

Cada any milers de dones són víctimes de l’explotació i el tràfic il·legal. Amb aquesta diada és pretén fer una crida a la comunitat internacional per lluitar contra aquesta situació. És una bona oportunitat per insistir en la importància d’educar en valors com la igualtat de gènere o la dignitat de les persones.


La lluita contra l’explotació sexual i el tràfic de dones és un gran repte per assolir els drets humans de les dones.


Sol.licitud d'ús de la Sala Polivalent

El Casal de la Dona disposa d'una sala polivalent amb capacitat per a 45 persones. La sala polivalent està destinada a l'ús públic, amb la finalitat de prestar serveis a les entitats de dones per impulsar la realització d'activitats que tinguin per objecte el desenvolupament social, cultural, esportiu, de lleure i promoure l'associacionisme i la participació ciutadana en general.

Utilització de la sala polivalent del casal de la dona