10 de jul. 2013

El Parlament reconeix el talent femení

El Parlament de Catalunya ha acordat atorgar tres medalles d'honor en la categoria d'or a tres dones en reconeixement de les seves trajectòries vitals, que són exemple del talent femení.
Les guardonades són: 

  • L'activista social Núria Gispert, pel seu compromís social i la seva participació activa en la política municipal, en el moviment veïnal i en moltes iniciatives de caire solidari.
  • La cuinera Carme Ruscalleda, per la seva contribució al món de la gastronomia i per la seva defensa dels avantatges de la cuina mediterrània tradicional i dels hàbits de nutrició saludables.
  • La biòloga Anna Veiga, per la seva carrera científica en l'àmbit de la biomedicina, en concret en el de la reproducció assistida, el tractament de l'esterilitat i el desenvolupament embrional. 
L'acte de lliurament d'aquesta distinció tindrà lloc el proper 10 de setembre.
Podeu ampliar la informació sobre aquesta notícia al web del Parlament de Catalunya

Sol.licitud d'ús de la Sala Polivalent

El Casal de la Dona disposa d'una sala polivalent amb capacitat per a 45 persones. La sala polivalent està destinada a l'ús públic, amb la finalitat de prestar serveis a les entitats de dones per impulsar la realització d'activitats que tinguin per objecte el desenvolupament social, cultural, esportiu, de lleure i promoure l'associacionisme i la participació ciutadana en general.

Utilització de la sala polivalent del casal de la dona