25 d’abr. 2013

El Centro Extermeño acull la xerrada del cicle L’advocada respon...


La regidora de Drets Civils, Cooperació i Igualtat, M. Rosa Ball, ha presidit aquest dimecres una nova xerrada del taller mensual L'advocada respon... del programa Activa't al Casal. En aquesta ocasió, aquest taller itinerant s’ha traslladat a la seu del Centro Extremeño a Lleida, a petició de l’Àrea de la Dona d’aquesta entitat.

La xerrada, a la qual hi han assistit unes 40 persones, ha tractat sobre els drets en matèria d’habitatge i ha anat a càrrec de l’advocada Marta Montserrat. La lletrada ha parlat dels conceptes de propietat i hipoteca, de la llei d’arrendaments urbans i quines són algunes de les clàusules que cal tenir en compte quan se signa un contracte de lloguer, quins són els drets tant de la propietat de l’habitatge com de la part arrendatària... Així mateix, ha fet menció de la recent sentència del Tribunal de Justícia de la Unió Europea en favor de la paralització d’alguns dels processos d’execució hipotecària per clàusules abusives en els contractes.



Sol.licitud d'ús de la Sala Polivalent

El Casal de la Dona disposa d'una sala polivalent amb capacitat per a 45 persones. La sala polivalent està destinada a l'ús públic, amb la finalitat de prestar serveis a les entitats de dones per impulsar la realització d'activitats que tinguin per objecte el desenvolupament social, cultural, esportiu, de lleure i promoure l'associacionisme i la participació ciutadana en general.

Utilització de la sala polivalent del casal de la dona