29 d’abr. 2013

Actuació de la guitarrista Maria Ribera, dins el cicle Arts al Casal


En el marc del cicle Arts al Casal, del programa Activa’t al Casal, aquest dilluns el Casal de la Dona ha ofert un concert de guitarra, al qual hi ha assistit la regidora M. Rosa Ball i una trentena de dones.

La guitarrista lleidatana MARIA RIBERA, ha estat l’artista convidada en aquesta sessió de les Arts al Casal, que té com a objectiu difondre expressions culturals de creadores locals en l’àmbit de les arts escèniques, musical, literàries, audiovisuals... Maria Ribera ha interpretat temes del Memorial Emili Pujol en homenatge a aquest músic lleidatà i altres peces populars catalanes i de tradició femenina.

La propera sessió d’Arts al Casal tindrà lloc el dilluns 13 de maig a les 18 h al Casal de la Dona (Pl. Fanalets de St. Jaume, s/n), estarà dedicada a Les dones i el món casteller, i comptarà amb la participació i actuació del grup femení de la colla castellera de la UdL, Los Marracos. Totes les sessions són d’entrada lliure i gratuïta fins a completar l’aforament.



Sol.licitud d'ús de la Sala Polivalent

El Casal de la Dona disposa d'una sala polivalent amb capacitat per a 45 persones. La sala polivalent està destinada a l'ús públic, amb la finalitat de prestar serveis a les entitats de dones per impulsar la realització d'activitats que tinguin per objecte el desenvolupament social, cultural, esportiu, de lleure i promoure l'associacionisme i la participació ciutadana en general.

Utilització de la sala polivalent del casal de la dona