22 de març 2013

Les dones de Cappont participen en el taller En Femení: Què volem les dones?


LAssociació de Dones de l’Àrea de la Dona de Cappont ha protagonitzat aquest dijous el taller itinerant En Femení: Què volem les dones? del programa Activa’t al Casal, en el marc dels actes del Dia Internacional de les Dones. 

Les regidores de Drets Civils, Cooperació i  Igualtat, M. Rosa Ball, i de Participació Ciutadana, Dolors Arderiu, han agraït en la presentació del taller, el dinamisme d'aquesta entitat i el seu interès a commemorar el Dia Internacional de les Dones amb un dels tallers que s'organitzen des del Casal de la Dona.  
Hi han participat una trentena de dones que han reflexionat sobre la imatge i el rol de les dones en la societat i en els mitjans de comunicació, els estereotips de gènere, els micromasclismes i el lideratge femení. També han participat activament en diverses dinàmiques de grup que tenien com a objectiu donar visibilitat als interessos de les dones per al seu apoderament individual i col·lectiu.
En acabar el taller, coincidint amb el Dia Mundial de la Poesia, les dones de Cappont han fet un recital de poemes. 

Sol.licitud d'ús de la Sala Polivalent

El Casal de la Dona disposa d'una sala polivalent amb capacitat per a 45 persones. La sala polivalent està destinada a l'ús públic, amb la finalitat de prestar serveis a les entitats de dones per impulsar la realització d'activitats que tinguin per objecte el desenvolupament social, cultural, esportiu, de lleure i promoure l'associacionisme i la participació ciutadana en general.

Utilització de la sala polivalent del casal de la dona