1 de març 2013El proper dia 7 de març, al voltant de la celebració del Dia Internacional de les Dones, des dels Telecentres Municipals s'ha organitzat una trobada de dones “blocaires” i amb una presència activa en la web. L'acte està emmarcat dins del projecte "Lleida Smart Green City".

Es tracta d’una trobada informal en un dels bars 2.0/Smart de la nostra ciutat (http://www.paeria.es/streetdata/), que ens ajuden a fer els carrers i la ciutat de Lleida més 2.0 i més “Smart City”. L'objectiu és passar juntes una estona agradable i profitosa, al voltant d’un cafè o d’un refresc, per intercanviar informalment experiències en la Xarxa.

La trobada es farà  el dijous 7 de març  a les 19.30 h, al bar “UN”, al carrer Serra de Prades, 6 - Lleida

Sol.licitud d'ús de la Sala Polivalent

El Casal de la Dona disposa d'una sala polivalent amb capacitat per a 45 persones. La sala polivalent està destinada a l'ús públic, amb la finalitat de prestar serveis a les entitats de dones per impulsar la realització d'activitats que tinguin per objecte el desenvolupament social, cultural, esportiu, de lleure i promoure l'associacionisme i la participació ciutadana en general.

Utilització de la sala polivalent del casal de la dona