26 de març 2013

Cloenda del taller Postura i Vitalitat del programa Activa’t al Casal


Una quarantena de dones han assistit aquest dilluns a l’última sessió del taller Postura i Vitalitat, del programa Activa’t al Casal, que ha comptat amb la participació de la regidora de Drets Civils, Cooperació i  Igualtat, M. Rosa Ball, en l’acte de cloenda.

El taller Postura i Vitalitat, que s’ha realitzat quinzenalment entre octubre i març, i en el qual hi han participat prop de 400 dones en total, tenia com a objectiu millorar la postura corporal i augmentar el benestar personal de les dones, mitjançant tècniques de respiració i relaxació, i exercicis de correcció postural i d’elasticitat muscular. La responsable d’impartir aquest taller ha estat Sara Solans, infermera màster, especialitzada en teràpies naturals, que ha destacat la importància que les dones de totes les edats dediquin amb regularitat un temps diari a fer exercici físic i altres activitats o tallers que augmentin l’autoestima i el benestar personal.

Sol.licitud d'ús de la Sala Polivalent

El Casal de la Dona disposa d'una sala polivalent amb capacitat per a 45 persones. La sala polivalent està destinada a l'ús públic, amb la finalitat de prestar serveis a les entitats de dones per impulsar la realització d'activitats que tinguin per objecte el desenvolupament social, cultural, esportiu, de lleure i promoure l'associacionisme i la participació ciutadana en general.

Utilització de la sala polivalent del casal de la dona