28 de febr. 2013

Xerrada de L’advocada respon... sobre els drets laborals de les dones a la Casa de Andalucia


La regidora de Drets Civils, Cooperació i Igualtat, M. Rosa Ball, ha presidit aquest dimecres una nova xerrada del taller mensual L'advocada respon... del programa Activa't al Casal.  En aquesta ocasió, aquest taller itinerant s’ha traslladat a la Casa de Andalucía, a petició de l’Àrea de la Dona d’aquesta entitat, que celebra aquesta setmana les seves jornades culturals.
La xerrada, a la qual van assistir prop de 40 persones, tractava sobre “Els drets laborals de les dones”. La va impartir l’advocada laboralista Yasmina Gonzàlez, que ha descrit la situació de les dones al llarg del segle XX, des d’un punt de vista laboral i social. També ha fet un estudi comparatiu entre homes i dones i ha parlat de les prestacions que afecten les dones, en el marc del dret laboral actual.
El proper taller itinerant serà l’Espai Salut, que tindrà lloc el 18 de març i, coincidint amb la proximitat del Dia Mundial del Limfedema (6 de març), comptarà amb la presència de responsables de l’Associació LimfeLleida i de professionals de la medicina especialistes en aquesta patologia crònica. L’acte està obert a totes les persones interessades en el tema. Més informació al Casal de la Dona (Pl. Fanalets de St. Jaume, s/n,  telèfon  973 700 461).


Sol.licitud d'ús de la Sala Polivalent

El Casal de la Dona disposa d'una sala polivalent amb capacitat per a 45 persones. La sala polivalent està destinada a l'ús públic, amb la finalitat de prestar serveis a les entitats de dones per impulsar la realització d'activitats que tinguin per objecte el desenvolupament social, cultural, esportiu, de lleure i promoure l'associacionisme i la participació ciutadana en general.

Utilització de la sala polivalent del casal de la dona