25 de gen. 2013

En Femení: Què volem les dones?

El taller itinerant En Femení: Què volem les dones ? es va realitzar ahir a la tarda al Centre Cívic de Balàfia, a petició de DonaBalàfia Associació i de la Vocalia de Dones de l'AV de Balàfia. La regidora de Drets Civils, Cooperació i  Igualtat, M. Rosa Ball, va agrair en la presentació del taller l'interès d'aquesta entitat en totes les activitats que s'organitzen des del Casal de la Dona. Hi van assistir prop de 40 dones que van debatre sobre la imatge i el rol de les dones en la socientat i en els mitjans de comunicació, els estereotips de gènere, els micromasclismes i el lideratge femení. També van participar activament en diverses dinàmiques de grup que tenien com a objectiu donar visibilitat als interessos de les dones per al seu apoderament individual i col·lectiu. 

Montse Morera i Sònia López són les professionals conductores d'aquesta activitat que es relaitzarà de nou el proper 21 de març al Centre Cívic de Cappont.

Sol.licitud d'ús de la Sala Polivalent

El Casal de la Dona disposa d'una sala polivalent amb capacitat per a 45 persones. La sala polivalent està destinada a l'ús públic, amb la finalitat de prestar serveis a les entitats de dones per impulsar la realització d'activitats que tinguin per objecte el desenvolupament social, cultural, esportiu, de lleure i promoure l'associacionisme i la participació ciutadana en general.

Utilització de la sala polivalent del casal de la dona