17 de gen. 2013

El Casal de la Dona visita l’exposició Mòmies egípcies. El secret de la vida eterna

La regidora de Drets Civils, Cooperació i Igualtat, M. Rosa Ball, i la directora de CaixaForum Lleida, Mercè Freixenet, han saludat la cinquantena de dones usuàries del Casal de la Dona que aquesta tarda han assistit a la visita guiada a l’exposició Mòmies egípcies. El secret de la vida eterna.
Aquesta visita s’emmarca dins el taller mensual del programa Activa’t al Casal, La ciutat amb la mirada de les dones, que té com a objectiu fomentar l’accés de les dones a equipaments de la ciutat amb la mirada posada en la presència i el protagonisme històric de les dones.
En aquesta ocasió, la visita a l’exposició Mòmies egípcies- El secret de la vida eterna ha permès les visitants fer un viatge al món dels rituals funeraris de l’antic Egipte i ampliar els seus coneixements sobre la creença en la vida després de la mort a l’antic Egipte i sobre la tasca que duen a terme professionals de l’arqueologia i de la ciència per desentrellar el passat. Així mateix, han pogut descobrir aspectes inèdits sobre els costums, les condicions de vida i els rituals relacionats amb el més enllà i sobre el paper de les dones al llarg de la civilització egípcia.

Per altra banda, també dins l’Activa’t al Casal, el proper dilluns 21 de desembre tindrà lloc una nova xerrada del Taller Itinerant Espai Salut, que tractarà sobre El suport psicològic a les persones malaltes de càncer i el paper de les dones com a cuidadores. La xerrada anirà a càrrec de l’Associació Espanyola Contra el Càncer –AECC Lleida - i tindrà lloc a les 18 h al Centre Cívic de Magraners, a petició de la Vocalia de Dones de l’AV de Magraners. L’acte està obert a totes les persones interessades en el tema. Més informació al Casal de la Dona (Pl. Fanalets de St. Jaume, s/n, telèfon 973 700 461)

 

Sol.licitud d'ús de la Sala Polivalent

El Casal de la Dona disposa d'una sala polivalent amb capacitat per a 45 persones. La sala polivalent està destinada a l'ús públic, amb la finalitat de prestar serveis a les entitats de dones per impulsar la realització d'activitats que tinguin per objecte el desenvolupament social, cultural, esportiu, de lleure i promoure l'associacionisme i la participació ciutadana en general.

Utilització de la sala polivalent del casal de la dona