3 de des. 2012

“El dret de les dones a viure lliures de violència masclista”

La regidora de Drets Civils, Cooperació i Igualtat, M. Rosa Ball, va presidir dimecres 28, la xerrada sobre “El dret de les dones a viure lliures de violència masclista", a la qual han assistit 35 dones.
“El dret de les dones a viure lliures de violència masclista”, xerrada impartida per Merche Calderón, advocada del Torn d’Ofici de Violència i membre de la Comissió del Torn d’Ofici de l’Il·lustre Col·legi de l’Advocacia de Lleida, forma part del cicle L’advocada respon..., un dels Tallers Itinerants del programa Activa’t al Casal, que en aquesta ocasió s’ha traslladat al Centre Cívic de Balàfia a petició de DonaBalàfia Associació i Vocalia de Dones de l’AV Balàfia.
La xerrada s’emmarca també dins el programa d’actes organitzats per l’Ajuntament de Lleida en commemoració del Dia Internacional per a l’Eliminació de la violència masclista i ha tingut com a objectiu saber què s’entén per violència contra les dones, difondre els drets de les dones que la pateixen, conèixer quin és el procediment per posar una denúncia per maltractaments i com funciona el Torn d’Ofici i l’assistència jurídica en aquestes situacions. Igualment, pretenia sensibilitzar la ciutadania envers la importància de mostrar, tant a nivell individual com col·lectiu, el rebuig total a qualsevol manifestació de la violència masclista contra les dones.


Sol.licitud d'ús de la Sala Polivalent

El Casal de la Dona disposa d'una sala polivalent amb capacitat per a 45 persones. La sala polivalent està destinada a l'ús públic, amb la finalitat de prestar serveis a les entitats de dones per impulsar la realització d'activitats que tinguin per objecte el desenvolupament social, cultural, esportiu, de lleure i promoure l'associacionisme i la participació ciutadana en general.

Utilització de la sala polivalent del casal de la dona