28 de nov. 2012

Espectacle de sensibilització ciutadana contra la violència masclista

L'espectacle Talent per compartir: Diguem No a la violència masclista va omplir ahir al vespre la sala 1 del Teatre de l'Escorxador. Talent per compartir és una acció de sensibilització ciutadana que s’emmarca en els actes de commemoració ciutadana del Dia internacional de la no violència masclista contra les dones, 25 de novembre.
Talent per compartir va néixer de la col·laboració de totes les persones i organitzacions que es van adherir a participar de manera voluntària en el projecte, principalment gent jove de Lleida vinculada a grups musicals i a ensenyaments artístics. És el resultat d’un procés creatiu en el qual cada artista, tant a nivell individual com en grup, ha aportat la seva capacitat per transmetre un missatge: diguem no a la violència masclista.
Al llarg de 75 minuts, mitjançant música, dansa, cinema, pintura mural, dramatitzacions... es van presentar situacions i reflexions per treballar pel bon tracte entre dones i homes. Prop de cent quaranta joves artistes de Lleida van compartir el seu talent per assolir un món lliure de violència masclista.
Coordinació del projecte: Regidoria de Drets civils, Cooperació i Igualtat – Casal de la Dona
Procés participatiu: Regidories de Joventut i Educació
Recursos educatius: Centre d’Igualtat d’Oportunitats i Promoció de les Dones Dolors Piera - UdL
Coordinació de l’espectacle: Aula Municipal de Teatre de Lleida
Amb la col·laboració de: Col·legi Episcopal, IES Gili Gaya, L'Intèrpret

Sol.licitud d'ús de la Sala Polivalent

El Casal de la Dona disposa d'una sala polivalent amb capacitat per a 45 persones. La sala polivalent està destinada a l'ús públic, amb la finalitat de prestar serveis a les entitats de dones per impulsar la realització d'activitats que tinguin per objecte el desenvolupament social, cultural, esportiu, de lleure i promoure l'associacionisme i la participació ciutadana en general.

Utilització de la sala polivalent del casal de la dona