22 de maig 2012

Actuació de Les Batukeres de Sucs dins el cicle Arts al Casal


Una cinquantena de dones van assistir ahir a l’actuació de Les Batukeres de Sucs que va tenir lloc al Centre Cívic del Centre Històric. Aquesta exhibició de ball s’emmarca en el cicle Arts al Casal del programa Activa’t al Casal.
Les Batukeres de Sucs són un grup de dones d’entre 35 i 72 anys que, unides per l’eslògan L’edat només són números, fan del ball un aliat per al foment de l’activitat física i l’autoestima femenina, per trencar els estereotips i prejudicis derivats de l’edat i per demostrar que amb esforç, constància i il·lusió s’aconsegueixen grans fites. En aquesta ocasió, van fer una exhibició de ball de diferents estils i van interpretar coreografies pròpies inspirades en temes com Carmen, Viva el Pasodoble, Rock around the clock, Mambo number 5, Deuélveme la vida i Somos los Barrieros.

Sol.licitud d'ús de la Sala Polivalent

El Casal de la Dona disposa d'una sala polivalent amb capacitat per a 45 persones. La sala polivalent està destinada a l'ús públic, amb la finalitat de prestar serveis a les entitats de dones per impulsar la realització d'activitats que tinguin per objecte el desenvolupament social, cultural, esportiu, de lleure i promoure l'associacionisme i la participació ciutadana en general.

Utilització de la sala polivalent del casal de la dona