8 de març 2012

Lliurament de V PREMI MILA DE PERIODISME i de la VII BECA DE RECERCA CRISTINA DE PIZAN

Dins dels actes en commemoració del 8 de Març, Dia Internacional de les Dones, al saló de Plens de la Paeria va tenir lloc el lliurament del V Premi Mila per a la Igualtat de Gènere a Lleida i de la VII Beca de recerca Cristina de Pizan.

Durant l'acte, presidit per l'alcalde de Lleida, Àngel Ros, la regidora de Drets Civils, Cooperació i Igualtat, M. Rosa Ball, també va informar el primer any de vigència i implementació del II Pla Municipal de Polítiques d'Igualtat de Gènere a Lleida 2011-2014.
Podeu consultar la notícia a: http://www.paeria.es/cat/ajuntament/noticies.asp?Detall=True&IdNoticia=14936&PaginaAnterior=/cat/index.asp

Més actes a: programa unitari d'actes 8 de Març.






Sol.licitud d'ús de la Sala Polivalent

El Casal de la Dona disposa d'una sala polivalent amb capacitat per a 45 persones. La sala polivalent està destinada a l'ús públic, amb la finalitat de prestar serveis a les entitats de dones per impulsar la realització d'activitats que tinguin per objecte el desenvolupament social, cultural, esportiu, de lleure i promoure l'associacionisme i la participació ciutadana en general.

Utilització de la sala polivalent del casal de la dona