29 de març 2012

EL CASAL DE LA DONA VISITA EL CASTELL DELS TEMPLERS

Una seixantena de dones han participat en la visita guiada al Castell dels Templers de Gardeny organitzada per la Regidoria de Drets Civils, Cooperació i Igualtat, des del Casal de la Dona, i amb la col·laboració de la Regidoria de Turisme de l’Ajuntament de Lleida. Aquesta visita, que s’emmarca dins el taller La ciutat amb la mirada de les dones del programa Activa’t al Casal, tenia com a objectiu incorporar la perspectiva de gènere a la difusió del patrimoni històric i cultural la ciutat.
La historiadora Bea Miró ha estat l’encarregada de conduir la visita guiada per les instal·lacions de l’edificació templera i, al mateix temps, de contextualitzar i visibilitzar les aportacions de les dones i la seva relació amb els cavallers de l’Orde de Temple durant aquesta etapa de la història de la ciutat.
Durant el mes d’abril, també dins el programa Activa’t al Casal, tindran continuïtat els tallers quinzenals Descobrint Fortaleses i Cos en moviment, i els mensuals Alimentació saludable, Espai Salut i L’advocada respon... I com cada any a la primavera, el Casal de la Dona reprèn el cicle Arts al Casal, que en la seva primera sessió, el dia 23, oferirà un concert a càrrec de l’arpista lleidatana Berta Puigdemasa.La inscripció a les activitats és gratuïta i es pot fer presencialment al Casal de la Dona (plaça Fanalets de St. Jaume, s/n), per telèfon al 973 700 461 i per correu electrònic a l’adreça
politiquesigualtat@paeria.es

Sol.licitud d'ús de la Sala Polivalent

El Casal de la Dona disposa d'una sala polivalent amb capacitat per a 45 persones. La sala polivalent està destinada a l'ús públic, amb la finalitat de prestar serveis a les entitats de dones per impulsar la realització d'activitats que tinguin per objecte el desenvolupament social, cultural, esportiu, de lleure i promoure l'associacionisme i la participació ciutadana en general.

Utilització de la sala polivalent del casal de la dona