14 de febr. 2012

Les entitats de dones visiten la Regidoria de Drets Civils, Cooperació i Igualtat

Representants de DonaBalàfia Associació i la Vocalia de la Dona de l'AV de Balàfia han visitat la Regidoria de Drets Civils, Cooperació i Igualtat. Durant la reunió amb la regidora M. Rosa Ball van exposar les seves línies d'actuació i les activitats programades per a l'any en curs, així com la voluntat de establir col·laboracions.


En aquest sentit, es va acordar que la propera sessió del taller "L'advocada respon..." del programa Activa't al Casal, prevista per al dijous 23 de febrer, es traslladarà al Centre Cívic de Balàfia (C/Terrasa,1) amb l'objectiu d'atansar les activitats del Casal de la Dona a les dones des barris. L'advocada respon... tractarà el tema de la Mediació familiar, social i comunitària: què és, com es sol·licita, quins avantatges té... i anirà a càrrec de M. Teresa MInguella, advocada, mediadora familiar i membre de la Comissió Familiar de l'Il·lustre Col·legi de l'Advocacia de Lleida. L'activitat és gratuïta i està oberta a totes les dones del municipi.

Sol.licitud d'ús de la Sala Polivalent

El Casal de la Dona disposa d'una sala polivalent amb capacitat per a 45 persones. La sala polivalent està destinada a l'ús públic, amb la finalitat de prestar serveis a les entitats de dones per impulsar la realització d'activitats que tinguin per objecte el desenvolupament social, cultural, esportiu, de lleure i promoure l'associacionisme i la participació ciutadana en general.

Utilització de la sala polivalent del casal de la dona